STIRI

DOING BUSINESS WITH ROMANIANS – LOCAL FLAVOURS and GLOBAL TRENDS
March 18, 2016
Mastermind Communications presents yet another training for the expats community in Romania, this time on doing business with Romanians, addressed to foreign managers operating on Romanian market in the field of direct services to customers as well as business-to-business.

NEW AGE SERVICES - Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor
March 17, 2016
Mastermind Communications anunţă organizarea conferinţei ”NEW AGE SERVICES – Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor?”, ce va avea loc pe 11 mai 2016 la Hotel Marshal Garden Bucureşti.

DEGUSTARE DE COMUNICARE
June 25, 2013
Clubul Vinului - MASTERWINE vă invită la seminarul interactiv DEGUSTARE DE COMUNICARE, ce va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 17:00, la Hotel Marshal Garden, pentru a discuta despre o temă foarte interesantă: CUM NE ÎNŢELEGEM BĂRBAŢII CU FEMEILE.

CURS DE ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS - Ediţia a 4-a
June 25, 2013
Mastermind Communications anunţă a 4-a ediţie a cursului de ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS în sistem public pe data de 17-18 septembrie 2013 în Bucureşti. Cursul defineşte tendinţele moderne de etichetă în business şi identifică legăturile dintre principiile etichetei şi mediul de afaceri.

ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC - Ediţia a V-a
June 25, 2013
Mastermind Communications organizează a cincea ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 9-10 iulie la Bucureşti. Cel mai de succes training open revine cu noi exemple şi exerciţii interesante.

+ Toate Stirile

SEMINAR DEMO GRATUIT DE MANAGEMENT AL SCHIMBĂRII
April 23, 2013

Mastermind Communications vă invită pe 10 mai 2013 de la ora 17:00 la Hotel Marshal Garden din București la o prezentare gratuită a cursului de Management al Schimbării și implementarea unor idei noi în business.

Seminarul demonstrativ se desfășoară pe durata a 3 ore, cu o pauză de 20 de minute, timp în care vom discuta despre cum înțelegem schimbarea, cum o privim, ce înseamnă pentru noi schimbarea în business, ce implică ea, cine sunt persoanele care aplică schimbarea într-o companie şi rolul acestora. Nu vă chemăm pentru a vă da rețete, ci pentru a ne pune împreună întrebări cât mai interesante și a face un schimb de opinii. Considerăm că a găsi împreună întrebările inteligente pe care să ni le punem e mai dificil decât a răspunde din cărți la unele situații date. Vom prezenta și datele unui studiu sociologic recent despre ce înseamnă schimbarea în societatea românească.

Cafeaua și răcoritoarele sunt oferite de Mastermind Communications, cu sprijinul Hotelului Marshal Garden.

Sunt așteptați angajați și patroni din orice domeniu sau sferă de activitate, care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de manager al schimbării. Participarea gratuită este însă condiționată de completarea și transmiterea formularului de înscriere pus la dispoziție de colegii noștri și de prezentarea unei cărți de vizită la sosire.

Iată despre ce vom discuta la seminar:
- Ce înseamnă schimbarea pentru tine?
- Ce înseamnă schimbarea în business: cât de des, cât de profund, cu ce urmări?
- Ce înseamnă schimbarea la români? Cum văd angajații schimbarea? Cum facem schimbarea: de sus în jos, sau de jos în sus?


Pentru înscrieri:

Lavinia Andronache - Reprezentant Vânzări
E-mail: landronache@mastermindcom.ro
Tel: 0371 390 986. Dacă linia telefonică este ocupată, vă rugăm sunați încă o dată după 3 minute.

Cristina Tivers - Reprezentant Marketing și PR
E-mail: ctivers@mastermindcom.ro
Tel/Fax: 021.423.07.02