STIRI

DOING BUSINESS WITH ROMANIANS – LOCAL FLAVOURS and GLOBAL TRENDS
March 18, 2016
Mastermind Communications presents yet another training for the expats community in Romania, this time on doing business with Romanians, addressed to foreign managers operating on Romanian market in the field of direct services to customers as well as business-to-business.

NEW AGE SERVICES - Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor
March 17, 2016
Mastermind Communications anunţă organizarea conferinţei ”NEW AGE SERVICES – Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor?”, ce va avea loc pe 11 mai 2016 la Hotel Marshal Garden Bucureşti.

DEGUSTARE DE COMUNICARE
June 25, 2013
Clubul Vinului - MASTERWINE vă invită la seminarul interactiv DEGUSTARE DE COMUNICARE, ce va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 17:00, la Hotel Marshal Garden, pentru a discuta despre o temă foarte interesantă: CUM NE ÎNŢELEGEM BĂRBAŢII CU FEMEILE.

CURS DE ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS - Ediţia a 4-a
June 25, 2013
Mastermind Communications anunţă a 4-a ediţie a cursului de ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS în sistem public pe data de 17-18 septembrie 2013 în Bucureşti. Cursul defineşte tendinţele moderne de etichetă în business şi identifică legăturile dintre principiile etichetei şi mediul de afaceri.

ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC - Ediţia a V-a
June 25, 2013
Mastermind Communications organizează a cincea ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 9-10 iulie la Bucureşti. Cel mai de succes training open revine cu noi exemple şi exerciţii interesante.

+ Toate Stirile

CURS DE ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS - Ediţia a 4-a
June 25, 2013

Mastermind Communications anunţă a 4-a ediţie a cursului de ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS în sistem public pe data de 17-18 septembrie 2013 în Bucureşti. Cursul defineşte tendinţele moderne de etichetă în business şi identifică legăturile dintre principiile etichetei şi mediul de afaceri.

Scopul cursului este dezvoltarea culturii organizaționale prin includerea unor elemente esențiale de etichetă și de protocol în business pentru o înțelegere cât mai bună a acestora, dezvoltarea unei atmosfere de respect și înțelegere între partenerii de afaceri și organizarea unor oportunități corporate pentru a dezvolta relația cu clienții companiei și cu instituțiile statului.

Prin acest curs dorim să realizăm o prezentare interactivă a unor standarde în domeniul etichetei de business și protocol pentru reușita acțiunilor respectivei companii. Vom urmări să ne asigurăm că participanții înțeleg și pot aplica aceste norme în comunitățile de afaceri de unde provin. Pot participa manageri din toate structurile companiei și angajații de nivel mediu din domeniul Resurselor Umane, Marketing, PR și comunicare.

Conținutul cursului:
- Explicarea noțiunilor de etichetă și protocol și importanța acestora pentru succesul unei companii. Menționarea unor standarde comune de etichetă.
- Cum armonizăm standardele de etichetă cu Cultura Organizațională?
- Cum organizăm o ieșire în oraș cu partenerii de afaceri? Cum putem folosi eticheta în business pentru a ne fideliza clienții?
- Cum pregătim o masă de protocol? Cum facem o degustare profesionistă?
- Protocolul și Tehnologia Informației
- Protocolul și Securitatea
- Eticheta și protocolul în relația cu religia, instituțiile de stat și diplomația.

Eticheta înseamnă să te prezinți într-o atare manieră încât să demonstrezi că trebuie să fii luat în serios. Cei care au participat la edițiile anterioare spun despre curs că au apreciat cel mai mult ”modul de prezentare, puterea exemplificării, formatul cursului, exercițiile și eticheta ce se impune în diferite situații”.

Seminarul ține 2 zile, a câte 8 ore pe zi. Investiția totală 1180 de lei + TVA / persoană. Pachetul include accesul la curs și suportul teoretic, un Certificat de Participare, pauzele de masă și de cafea și posibilitatea înscrierii în Clubul Vinului – Masterwine.

Participarea se face prin completarea formularului cerut de la companie și achitarea contravalorii cursului.

Cursul e susținut de Mihai Mătieș, Directorul Mastermind Communications SRL. El este dublu licențiat în Jurnalism & Științele Comunicării și, respectiv, Drept. Deține un Master (MA) în Relații Internaționale și o altă Diplomă în Afaceri Europene. De asemenea, a urmat și cursuri intensive la International School of Protocol and Diplomacy din Bruxelles. A acumulat experiență lucrând pentru Fundația Soros, Președinția României (1998-2000), Alpha Bank Romania și pentru companiile de consultanță HCS - Human Capital Solutions și Service Excellence Solutions. Mihai este trainer autorizat CNFPA. Și-a început cariera de trainer în 2001.

Pentru detalii:
Lavinia Andronache și Cristina Tivers
Email: landronache@mastermindcom.ro,
ctivers@mastermindcom.ro,
Tel. 0371-390986
Tel./Fax. 021-4230702