STIRI

DOING BUSINESS WITH ROMANIANS – LOCAL FLAVOURS and GLOBAL TRENDS
March 18, 2016
Mastermind Communications presents yet another training for the expats community in Romania, this time on doing business with Romanians, addressed to foreign managers operating on Romanian market in the field of direct services to customers as well as business-to-business.

NEW AGE SERVICES - Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor
March 17, 2016
Mastermind Communications anunţă organizarea conferinţei ”NEW AGE SERVICES – Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor?”, ce va avea loc pe 11 mai 2016 la Hotel Marshal Garden Bucureşti.

DEGUSTARE DE COMUNICARE
June 25, 2013
Clubul Vinului - MASTERWINE vă invită la seminarul interactiv DEGUSTARE DE COMUNICARE, ce va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 17:00, la Hotel Marshal Garden, pentru a discuta despre o temă foarte interesantă: CUM NE ÎNŢELEGEM BĂRBAŢII CU FEMEILE.

CURS DE ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS - Ediţia a 4-a
June 25, 2013
Mastermind Communications anunţă a 4-a ediţie a cursului de ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS în sistem public pe data de 17-18 septembrie 2013 în Bucureşti. Cursul defineşte tendinţele moderne de etichetă în business şi identifică legăturile dintre principiile etichetei şi mediul de afaceri.

ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC - Ediţia a V-a
June 25, 2013
Mastermind Communications organizează a cincea ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 9-10 iulie la Bucureşti. Cel mai de succes training open revine cu noi exemple şi exerciţii interesante.

+ Toate Stirile

CURS MANAGEMENTUL SCHIMBĂRII 15-16 mai 2013
April 23, 2013

Mastermind Communications organizează pe 15-16 mai 2013 la București, Hotel Marshal Garden, cursul de Management al Schimbării și implementarea unor idei noi în business.

Scopul cursului este de a vă ajuta să scăpați de frica de schimbare, să îmbrățișați schimbarea în business și să învățați cum să conduceți echipele voastre și să motivați colegii pentru realizarea schimbării dorite în afacerea pe care o conduceți. Temele abordate vor da răspunsuri unor întrebări precum ”de ce ne frică să părăsim zona de confort”, ”cum să privim schimbarea”, ”cum motivezi echipa să implementeze schimbarea”, ”cine îl motivează pe inițiatorul schimbării”, ”cum evităm capcanele schimbării”, ”cum e receptată schimbarea la români” și ”cum integrăm schimbarea în cultura organizațională”.

Sunt așteptați participanți din orice domeniu sau sferă de activitate, care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de manager al schimbării. Așadar, dacă ești antreprenor și ai propria afacere, sau lucrezi într-o companie care îți cere să fii cât mai performant și să implementezi schimbări, te așteptăm cu drag la acest curs.

Iată despre ce vom discuta la curs:
1. Ce este managementul modern? Rolul managerului în schimbare
2. Teoriile X și Y comparate și efectul lor în schimbare
3. Ce și cum măsuram în management?
4. Procesul de luare a deciziilor în schimbări
5. Cei 8 pași ai implementării schimbării în companii după John Kotter
6. Punctul de Inflexiune în schimbare după Malcolm Gladwell
7. Cultura schimbării în businessul românesc
8. Factorii motivaționali pentru implementarea schimbării
9. Stabilirea priorităților și Teoria STOP
10. Analiza Tranzacțională a Comunicării pentru persuasiunea echipei

În timpul seminarului vom proiecta o serie de filme pe care le vom comenta, în sprijinul temelor abordate. Ne dorim ca la final să acumulați cunoștințele necesare unui lider al schimbării în era informațiilor.

Seminarul ține 2 zile, timp de 8 ore pe zi. Investiția totală 1180 de lei + TVA / persoană. Pachetul include accesul la curs și suportul teoretic, un Certificat de Participare, pauzele de masă și de cafea și posibilitatea înscrierii în Clubul Vinului – Masterwine.

Participarea se face prin completarea formularului cerut de la companie și achitarea contravalorii cursului până pe 13 mai 2013.

Cursul este susținut de Mihai Mătieș, Directorul Mastermind Communications SRL. El este dublu licențiat în Jurnalism & Științele Comunicării și, respectiv, Drept. Deține un Master (MA) în Relații Internaționale și o altă Diplomă în Afaceri Europene. A acumulat experiență lucrând ca trainer și evaluator de personal pentru peste 22 de companii din banking, leasing, FMCG, auto, industrie-producție și energie. Mihai este trainer din anul 2001 și este autorizat CNFPA.

Pentru detalii:
Lavinia Andronache,
Email: landronache@mastermindcom.ro
Tel. 0371-390.986, 0735.911.107.
Fax. 021-4230702.