STIRI

DOING BUSINESS WITH ROMANIANS – LOCAL FLAVOURS and GLOBAL TRENDS
March 18, 2016
Mastermind Communications presents yet another training for the expats community in Romania, this time on doing business with Romanians, addressed to foreign managers operating on Romanian market in the field of direct services to customers as well as business-to-business.

NEW AGE SERVICES - Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor
March 17, 2016
Mastermind Communications anunţă organizarea conferinţei ”NEW AGE SERVICES – Cât de multă tehnologie în servirea clienţilor?”, ce va avea loc pe 11 mai 2016 la Hotel Marshal Garden Bucureşti.

DEGUSTARE DE COMUNICARE
June 25, 2013
Clubul Vinului - MASTERWINE vă invită la seminarul interactiv DEGUSTARE DE COMUNICARE, ce va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 17:00, la Hotel Marshal Garden, pentru a discuta despre o temă foarte interesantă: CUM NE ÎNŢELEGEM BĂRBAŢII CU FEMEILE.

CURS DE ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS - Ediţia a 4-a
June 25, 2013
Mastermind Communications anunţă a 4-a ediţie a cursului de ETICHETĂ ŞI PROTOCOL ÎN BUSINESS în sistem public pe data de 17-18 septembrie 2013 în Bucureşti. Cursul defineşte tendinţele moderne de etichetă în business şi identifică legăturile dintre principiile etichetei şi mediul de afaceri.

ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC - Ediţia a V-a
June 25, 2013
Mastermind Communications organizează a cincea ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 9-10 iulie la Bucureşti. Cel mai de succes training open revine cu noi exemple şi exerciţii interesante.

+ Toate Stirile

PROGRAMUL CSBS - CUSTOMER SERVICE BUSINESS SAFARI
May 9, 2013

CSBS - Customer Service Business Safari este un program similar unui mini-MBA, oferit de Mastermind Communications, ce se adresează patronilor de IMM-uri, directorilor și specialiștilor români care vor să aplice Programe de Servire Excelentă a Clienţilor, pentru fidelizarea acestora.

Programul se desfăşoară pe durata a 7 zile, dintre care 2 zile de pregătire teoretică, în care vor fi descrise tehnici şi modalităţi de Customer Experience Management în cadrul cursului susținut de trainerul Mihai Mătieș, şi 5 zile de practică, în care participanţii la proiect vizitează o serie de companii şi instituţii pentru a vedea cum aplică acestea efectiv noţiunile de Customer Service, întâlnindu-se acolo cu Directorii Executivi și specialiștii de profil.

La finalul turului va fi organizată o sesiune de concluzii şi o festivitate de închidere, la care vor fi înmânate şi Diplomele de Participare pentru cei aproximativ 20-25 de manageri selectați pentru program.

Participanții la proiect pot fi patroni, directori executivi sau manageri din sectorul IMM și al companiilor interesate să ofere politici structurate pentru servicii excelente adresate clienților retail sau B2B. Specialiștii din domeniile marketing, vânzări, client-service, comercial sau Quality Management sunt bineveniți în acest program.

Beneficiile participării în programul CSBS includ familiarizarea cu unele concepte noi, adaptate mediului de afaceri din România, suportul de curs respectiv, dar mai ales partea practică în care cursanții vor participa la SAFARIUL vizitării unor companii sau instituții emblemă pentru mediul de afaceri din România, ai căror specialiști vor împărtăși din secretele fidelizării clienților.

Reprezentanţii sponsorilor vor susţine prezentări în faţa grupurilor de participanţi, oferindu-le astfel produse, servicii, experienţă şi expertiză în domeniu Customer Service, dar și punctând atuurile proprii în servirea și fidelizarea clienților. Aceste prezentări se vor organiza la sediul sponsorului și pot dura circa 2 ore. Sponsorii vor fi selectați pe baza unui istoric pozitiv în a crea experiențe memorabile pozitive pentru proprii clienți și a dezvolta programe eficiente de loializare a clienților.

Pentru detalii privind condițiile, costurile și formularele de înscriere vă rugăm contactați:

Cristina Tivers - Coordonator Proiect, Reprezentant Marketing și PR
Email. ctivers@mastermindcom.ro
Tel./Fax. 021-4230702

Lavinia Andronache - Reprezentant Vânzări
landronache@mastermindcom.ro
Tel. 0371-390986